Nya butikssatsningen på Hisingen: ”Publik invigning den 29 november”

Affärsidén är i grunden att de hjälper personer att tömma, röja och städa dödsbon – eller göra samma uppgifter när äldre personer ska flytta från privat bostad till serviceboende eller äldreboende.

— Vi vill att en person som förlorat en anhörig ska kunna fokusera på sin sorg och det som är viktigt för den personen, därför om ens nära anhöriga går bort så ska man kunna plocka det man vill ha i exempelvis sitt föräldrahem, så som minnen, smycken med mera – sedan sköter vi resten. Vi packar, tömmer, röjer och slänger. Vi gör helt enkelt klart boendet fär nästa person att flytta in, eller för försäljning, säger Jenny som jobbar för den nya verksamheten.

Öppnar vid Wieselgrensplatsen

Nu öppnar Jane’s Hem & Prylar butik – och kontor – på Långängen 50, vid Wieselgrensplatsen. Det mesta från bostäderna som töms går till välgörenhetsorganisationer och tippen, men utvalda prylar hamnar i en välsorterad second hand-affär, som är med och finansierar företaget.

— Vi kommer att ha en publik invigning den 29 november och efter det kommer vi till en början att ha öppet på onsdagar och lördagar, meddelar Janeäs Hem & Prylar.

Ägaren Jane har varit i branschen i 25 år och tog över företaget från sin far för tio år sedan.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: