Nya kafésatsningen på Hisingen lägger ner: ”Stängde redan i dag”

För ett år sedan öppnade ett av centrala Hisingens mest omtalade satsingar upp dörrarna. Nu stänger man igen butiken – med omedelbar verkan.
”Jag ser ingen ingen möjlighet att fortsätta”, skriver ägaren i ett meddelande till följarna i dag.

Verksamheten som stängt igen över natt är Gettergodas glasscafé i Kville Saluhall som öppnade ganska precis för ett år sedan. Men i stället för ett födelsedagskalas slog nyheten ner som en bomb för glassälskarna på centrala Hisingen — via Instagram.

”Jag som ägare ser ingen möjlighet att fortsätta driva glasscaféet då jag står inför en omfattande operation med lång sjukskrivning och rehabilitering. Därför lämnar vi saluhallen och vill tacka alla fantastiska kunder vi mött här som lovordat vår gelato. Utan er vore vi ingenting! Vi hoppas vi möts igen i andra sammanhang. All kärlek till Er!” skriver Gettergoda Kvilles konto på onsdagseftermiddagen.

https://www.instagram.com/p/B9UPOprJ24Z/

Serverat Hollywood-stjärnan

Gettergodas glasscafé har under det senaste året blivit omtalad bland ”the locals” i Kvillebäcken och Brämaregården för flera av sina satsningar och tilltag, inte bara för den goda glassen. Exempelvis var man med på filminspelningen till svenska storfilmen ”En del av mitt hjärta” och serverade då glass till Hollywoodstjärnan Malin Åkerman.

Foto: Gettergodakville på Instagram

Synliga events i Kville

Företaget har även erbjudit glassevents till andra företag i närområdet, vilket gjort att de synts en hel del på den korta tid de var verksamma i Kville Saluhall. Exempelvis genomförde de i somras ett väldigt synligt event tillsammans med Swedbanks Fastighetsbyrån i ”Glasiären” mitt emot Kville Saluhall.

https://www.instagram.com/p/BzPfXuCiofv/
Foto: Fastighetsbyrån i Kville på Instagram

Vad som kommer att ersätta Gettergodas glasscafé i Kville Saluhall är ännu för tidigt att säga.