3,38 MILJONER: Vem är Hisingens nya Eurojackpot-miljonär?

Mångmiljonvinsterna regnar över svenska spelare. Efter att högsta vinsten på Eurojackpot för tredje gången någonsin hamnade på svensk mark i början på maj så blev det miljonregn även över Hisingen. En spelare kammade hem hela 3,38 miljoner kronor på Eurojackpot!

Först vann en spelare Drömvinsten på Lotto på hela 87 miljoner. Kort därefter vann en svensk Eurojackpot-spelare 48 miljoner, sedan blev en rad som lämnats in i Sverige ensam om att pricka 5+2 rätt på Eurojackpot, vilket belönades med 141 236 222 kronor i vinst. Mångmiljonvinsten är den senaste i raden av stora vinster som kommit genom Svenska Spels turspel. Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson kan inte minnas att han varit med om ett liknande miljonvinstregn tidigare.

– Det är bara att plocka fram vinstparaplyet, det fullkomligen öser ner miljonvinster över Sverige just nu!

Miljonregn även över Kvillestan!

Nu har det europeiska lottospelet, som är ett samarbete mellan 18 olika länder, skapat ännu en svensk mångmiljonvinst. Den här gången vann en ensam spelare som köpt en Eurojackpot-lottrad hos Time på Vågmästareplatsen i Kville storvinsten. 3 385 682 kronor blev vinsten – som nu firas med ”Vinstogram” från Svenska spel på spelbutikens vägg.

En Hisingsbo – eller i alla fall någon som spelat Eurojackpot på Hisingen – blev en av åtta i Europa som satte fem rätt och därmed vann drygt 3,3 miljoner kronor. När gratulationer och vinstbeskedet så småningom landat hos ägaren av vinstraden väntar ett bankmöte där Svenska Spel Tur närvarar.

— Det är en viktig del av vårt spelansvar där vi ger våra högvinnare chansen att växa in i sin nya tillvaro som mångmiljonär på bäst möjliga sätt, säger Piette Jonsson hos Svenska spel.

Här hos Time Vågmästareplatsen såldes miljonvinsten.