De vill skapa trygghet i Biskopsgården – med din hjälp ”Trivsam miljö”

Foto: BOSTADSBOLAGET

I mitten av mars började kommunala Bostadsbolaget trivselvandringar tillsammans med hyresgästerna i Biskopsgården. Trivselvandringarna är ett initiativ där Bostadsbolagets trygghetsvärdar i Biskopsgården har dialog om tryggheten – tillsammans med hyresgästerna i området.

— Vandringen i onsdags utgick från Solglimten, därefter promenerade vi runt i bostadsområdet för att se till att det bland annat fanns fungerande belysning, att det var fritt från nedskräpning och att det var en trygg och trivsam miljö i kvarteren. Efter vandringen blev det ett stopp vid Solglimten där vi hade en dialog om det som vi tillsammans observerat under trivselvandringen, säger Christian Skogholm, chef över trygghetsvärdarna i Biskopsgården till Bostadsbolaget Facebooksida.

Förslag på förbättrinar från de boende

Trivselvandringen i förra veckan resulterade i flera förbättringsförslag som skulle kunna höja trivseln i området som kom från de som bor i Bostadsbolagets olika hus runt Biskopsgården.

— Nästa steg är att jag och ansvarig förvaltare ska gå en sväng i området för att kolla på de olika synpunkterna och sedan återkoppla till hyresgästerna vad som kommer åtgärdas och när, säger Christian.

Bor du hos Bostadsbolaget på Godvädersgatan eller Dimvädersgatan och har flera förslag på förbättringar som kan göras? Häng då på nästa trivselvandring som kommer genomföras i april! För mer information kan du kontakta trygghetsvärdarna eller din förvaltare i området där du bor.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: