Här är Backaplans nya butikssatsning – säljer allt för under 100-lappen

Tidigare vd:n på Grand Parfymeri, Teja Mulic Lundberg, satsade allt under pandemin och startade eget. Nu driver hon en nyöppnad butik på Backaplan – där alla skönhetsprodukter ska kosta mindre än 100 kronor.
— Jag tror att en lokal butik med upplevelsehandel och kvalitetsprodukter i kombination med personlig omtanke och påhittighet är sådant som saknas idag och är uppskattat mer än någonsin, säger hon.

Precis intill Stora Coop ligger nu den nyöppnade butiken Underhundra.se. Och konceptet är precis som namnet antyder – alla (skönhets)produkter ska kosta mindre än hundra kronor. På hyllorna kan kunderna hitta allt från parfymer, smink och accessoarer till hårborttagning för män.

— Jag tror att en lokal butik med upplevelsehandel och kvalitetsprodukter i kombination med personlig omtanke och påhittighet är sådant som saknas idag och är uppskattat mer än någonsin. De stora kedjorna har de senaste åren tagit över och det finns efterfrågan på den personliga upplevelsen att handla unika produkter i en familjär miljö, säger vd:n Teja Mulic Lundberg i ett pressmeddelande.

Teja Mulic Lundberg, som har 25 års erfarenhet i skönhetsbranschen, öppnar nu sin butik på Backaplan.

Pandemin satte stopp för konsultuppdrag

De senaste åren har Teja Mulic Lundberg arbetat som konsult. Men pandemin gjorde att det blev svårt att få uppdrag och hon valde i stället att satsa på ett eget företag. Under sina 25 år i skönhetsbranschen har hon jobbat på Kicks, Åhlens, NK och Grand Parfymeri.

Teja Mulic Lundberg satsade på sitt eget företag under pandemin.

Ansvarig för butiken Underhundra.se är Teja Mulic Lundbergs dotter, som även sköter företagets sociala medier:

— Vår långa erfarenhet inom sociala medier och influencermarketing har redan gett webbshopen en flygande start! Framförallt använder vi Tiktok, där vi själva visar våra produkter och tipsar hur man kan använda dem vilket ger oss en personlig och nära direktkommunikation med våra kunder, säger Stefanie Mulic Dourvaris i ett pressmeddelande.

Butiken öppnade den 25:e september, bredvid entrén till Stora Coop på Backaplan.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER: