Här grävs vägen upp i Lundby – så kommer du förbi bygget

Tre veckors vägarbete blockerar delvis trafiken – när förberedelser för en ny park sätts igång. Så här kör du för att komma förbi byggarbetet på väg till exempelvis Lundbystrands sporthall…

Lindholmshamnen meddelar på sin sajt att Trafikkontoret påbörjar arbetet under vecka 10 vid Anders Carlssons gata. Det som görs är förberedande arbete inför att man ska bygga en park utanför fastigheten M1:an i Lindholmen.

Gatuarbetet kommer att ske vid korsningen Anders Carlssons gata, Götaverksgatan och Theres Svenssons gata.

Så kör du längre in i området – följ den prickade rutten!

Gatan kommer inte stängas av helt, men däremot kommer byggarbetare och maskiner att jobba i korsningen – vilket kan innebära en hel del störningar för trafiken i området, exempelvis de som kör till och från Lundbystrandshallen eller Lindholmen Street food market samt utegymet och annat som ligger i det i området.

Följ någon av de prickade vägarna om du ska köra till eller från området vid Lundbystrand.

Därför rekommenderar Göteborgs stad att du tar andra vägar in i området med din bil – för att inte störa arbetet alltför mycket. På kartan här ovanför kan du se vilka andra vägar som föreslås för att enkelt komma fram till ditt slutmål på Anders Carlssons gata.

Lindholmshamnen – ett samarbete mellan staden och fastighetsägare i området – meddelar även att arbetet beräknas att ta cirka tre veckor, med start i mars 2021. Elbussen i området kommer att gå som vanligt.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: