Här hyrs 10 000 kvadratmeter ut på Hisingen – Bagaren och Kocken lämnar

Bagaren och kockens lämnar sina lokaler längs Hisingsleden. Den 10 000 kvadratmeter stora logistikytan i Kålsereds industriområde tas över av GPBM Nordic AB.
— Vi på Castellum hälsar GPBM Nordic AB välkomna till våra moderna logistikfastigheter i Hisingens Logistikpark, säger Hans Sahlin, chef för logistik på Castellum AB till Fastighetssverige.

Nu flyttar GPBM Nordic AB, en heltäckande leverantör av energilösningar, belysning och säkerhetslösningar sitt centrallager och företagets teknikutveckling till Castellums lokaler på Sörredsvägen 113 i Kålsereds industriområde mellan Torslanda och Tuve.

— Byggnaden som färdigställdes 2018 är en av Castellums modernaste logistikenheter, som med en invändig höjd om cirka tolv meter och en mycket god bärighet kommer bidra till en effektiv lagring och hantering för GPBM Nordic AB, säger Hans Sahlin, chef för logistik på Castellum AB.

”Nya och större lokaler”

Byggnaden ägs av Castellum och GPBM Nordic AB flyttar in i under våren 2022. I dag har Bagaren och Kocken centrallaget här och läget anser ägande Castellum som ”Sveriges bästa logistikläge, nära Göteborgs hamn, större trafikleder och med god kommunikation för alla anställda”.

— Vi har tagit beslut om att uppgradera till nya och större lokaler för vår växande logistikverksamhet per den 1 april 2022. Vi har då valt det expansiva området längs Sörredsvägen. Viktiga kriterier för vårt beslut har bland annat varit att lokalerna ska ligga i ett bra läge, nära hamn och logistisk infrastruktur, och att lokalerna ska vara fräscha, moderna och flexibla för olika lösningar, säger Gunnar Axelsson, CFO, GPBM Nordic AB till tidningen.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: