Här visas finalen av Eurovision song contest på storbildsskärm – se musikfesten med andra schlagerälskare i Göteborg

Vad sägs om att se Eurovision Song Contest-finalen på storbildsskärm med bar och restaurang – tillsammans med andra musikälskare? Denna fest erbjuder Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen nu på lördag, 14 maj 2022!
— Kom och ha kul tillsammans med andra göteborgare som älskar musik, säger hotelldirektör Ina Aganovic.

Den schlagerglimrande satsningen görs av Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen – en mötesplats som i år satsar hårt på att bjuda in Eriksbergs- och Hisingsborna till roliga events. Redan i vintras gick de ut med sin ambition om att skapa en mötesplats av ett slag som inte finns på Hisingen i dag. Sedan dess har hotellet haft premiär på en jättelik loungeyta och nyöppnat caféverksamhet nedanför ”teatern” vid Eriksbergstorget.

Nu kommer alltså nästa steg i satsningen när de kör storbildsvisning av Eurovisionfinalen – med restaurang och bar:
— Vi vill ju skapa och utveckla en cool mötesplats på Hisingen, lokalt för hisingsborna och självklart som mål att göteborgarna ska börja hitta hit. Eurovision är världens i särklass största musiktävling och eventet i sig lockar alla målgrupper, bidrar till glädje, sammanhållning, gemenskap, fest – exakt det som vi hoppas erbjuda!, säger hotelldirektören Ina Aganovic.

BOKA BORD: Ät en bit god mat och titta på Eurovison Song Contest i Eriksbergshallen!

Hotellet bjuder alltså in Hisingsbor och andra göteborgare att se Eurovisionfinalen lördagen 14 maj tillsammans med andra musikälskare. Finalen börjar 21:00, men dörrarna hos Eriksbergshallen öppnar redan vid 19:00 och de som vill äta en bit mat (se menyn här) under festkvällen kan boka bord (boka här) och därmed säkra sittplats för hela kvällen.

”En mycket roligare och minnesvärd kväll än hemma i soffan”

Utöver de sittande matgästerna kommer det även att finnas plats för en del ”barhäng” för de som hellre föredrar detta och som gärna minglar med ett glas bubbel eller en öl i väntan på att få se om förhandsfavoriterna eller någon total outsider kammar hem Europas kärlek den här gången.

— Förhoppningsvis får vi se alla möjliga gäster från hela Hisingen och Göteborg komma lördag! Det blir en härlig kväll, tänk att få se Eurovision tillsammans med andra som älskar denna show och tävling! I Eriksbergshallen upplever du stora event ihop med andra som uppskattar samma sak och det är helt magiskt, säger Ina Aganovic.

Sverige representeras av Cornelia Jakobs som är tippad som en av förhandsfavoriterna att kamma hem segern i årets Eurovision song contest.

Följ: Facebook-eventet för lördagens Eurovision-fest här!
Meny: Se kvällens meny för de som tänkt äta!
Boka: Matgäster bokar bord i Eriksberghallen och säkrar sittplatser här!

OBS! Bordsbokning för detta event är endast för ätande gäster och garanterar sittplats under hela kvällen. Övriga sittplatser är i mån av eventuella lediga platser. HelaHisingen.se är mediepartner till detta event.

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER: