Julkalender – Lucka 3: BK Häcken och Ola Serneke på scen – på konferens där ”Årets Hisingsbo” 2021 utses!

Vem blir ”Årets Hisingsbo” 2021? Deltagarna på ”Hela Hisingen Hundra”:s första konferens får makten att avgöra vilken hisingsbo som ska vinna den nya prestigefyllda titeln: Guldkranen!
— Bara personen bor på eller är väldigt starkt förknippad Hisingen, så är man aktuell för att nomineras, säger Markus Hankins, VD för Hela Hisingen.

I vinter har HelaHisingen.se sitt första fysiska möte inom ramen för nya affärsnätverket “Hela Hisingen Hundra”. Under pandemin, när nätverket startades, har man inte kunnat arrangera möten i verkliga livet – på grund av smittspridning och restriktioner.

Men nu bjuder vi äntligen in till en stjärnspäckad minikonferens torsdagen 13 januari 2022. Då står bland annat BK Häcken och Ola Serneke, VD för Serneke Invest, på scen hos Quality Hotel 11 i Eriksberg:

— Det blir spännande för medlemmarna i Hela Hisingen Hundra att få höra behind the scenes-hemligheterna och framtidsplanerna för Karlatornet och resten av Karlastaden, från Ola Serneke själv! Sedan tror jag vi kan få en oerhört intressant diskussion med BK Häcken om den viktiga och smarta CSR-satsning de gör på Hisingen, säger Markus Hankins, VD för Hela Hisingen.

BK Häcken kommer och berättar om sitt CSR-arbete på Hisingen på konferensen den 13 januari i Eriksberg.

Så varför ska företag på Hisingen bli medlemmar i det här nätverket?
— Bortsett från ett väldigt attraktivt annonspaket som ingår i medlemskapet så hoppas HelaHisingen även kunna odla möjligheter till nya affärskontakter utanför ens egen vanliga “bubbla”, säger han och fortsätter:

— För varje event, möte och konferens vi håller hoppas vi att ordet ska sprida sig och möjligheterna vi ser bli tydliga för allt fler företagare här på Hisingen. Målet är att nå över 100 företag med Hisingen som den gemensamma nämnaren i den här arenan. Då kommer vi att se både förutsägbara som väldigt oväntade B2B och B2C-effekter, säger Hankins.

Premiär för nya priset: Guldkranen – Årets Hisingsbo!

Utöver seminarierna, där även HelaHisingen.se ska dela med sig av hemligheterna bakom vår digitala succé, blir det tillfälle för nätverkande mellan de deltagande företagarna. Och som grädde på moset får deltagarna inte bara första parkett till en spännande prisutdelning – som ska bli årligt återkommande – utan även makten över densamma.

HelaHisingen.se startar nämligen en ny tradition på konferensen genom att dela ut priset ”Guldkranen” – till årets Hisingsbo! Redaktionen väljer ut tre i vårt tycke värdiga kandidater till titeln och sedan får representanterna från medlemsföretagen i ”Hela Hisingen Hundra” rösta fram den de anser ska vinna.

— Guldkranen kan gå till vem som helst som gjort något bra eller skapat positiv uppmärksamhet för Hisingen! ”Årets Hisingsbo” 2021 skulle kunna vara en anställd på något av företagen som är med i nätverket, det kan vara en person som HelaHisingen.se skrivit om under året – eller så är det någon helt annan person som våra läsare tipsar oss om. Bara personen bor på eller är väldigt starkt förknippad Hisingen, så är man aktuell för att nomineras, säger Hankins.

Vill du nominera någon till ”Årets Hisingsbo 2021”? Mejla: tips@helahisingen.se
Vill du veta mer om medlemsskap i Hela Hisingen Hundra? Klicka här!
Vill du komma på konferensen? Mejla: annons@helahisingen.se

Vill du gå på ”Hela Hisingen Hundra”:s första konferens? Mejla annons@helahisingen.se!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER: