Gå med i nätverket Hela Hisingen Hundra – tillsammans stärker vi Hisingen!

Vill du nå omkring 60 000 Hisingsbor per månad? Få tillgång till sociala medier där över 50 000 Hisingsbor finns samlade? Gör som Fastighetsägare Centrala Hisingen, IF Kville, Quality Hotel 11 och BK Häcken: Gå med i ”Hela Hisingen Hundra” – sponsornätverket där annonser värda över 84 000 kronor ingår i medlemsavgiften!

HelaHisingen.se har på 2020-talet etablerat sig som den ledande nyhetssajten för den som vill läsa om människor, föreningar och företag på Hisingen. Våra nyheter ligger inte bakom betalväggar, vi tvingar inte läsarna att ingå medlemsskap och tar inte ut några smygavgifter. Detta i kombination med att vi har en tabloid touch på vårt innehåll har lett till en unik tillströmning av läsare och följare.

Under 2021 läste över 400 000 unika användare nyheter hos HelaHisingen.se.
För 2022 är prognosen att ännu fler unika användare kommer besöka oss och till 2023 tar vi nästa kliv!

Månatligen läser över 50 000 unika användare (vissa månader över 60 000!) våra nyheter om och från Hisingen – där vi har vår bas och där i princip alla våra nyheter växer fram. Därför är även Hisingsborna i synnerhet, men Göteborgare i allmänhet otroligt överrepresenterade bland våra läsare. De flesta dagar är över 90 procent av läsarna från Göteborg, vilket är perfekt för den som vill nå människorna och företagen här i stan!

LÄS MER: NYTT REKORD: Mäktiga 62 930 läste HelaHisingen.se i mars – nu är ni fler än någonsin!

Samtidigt växer vår närvaro i sociala medier så att det knakar. På Facebook passerade ”Vad händer på Hisingen?” 22 000 följare i somras, ”Vad gör polisen på Hisingen?” har över 10 000 följare och på Instagram, LinkedIn och TikTok växer våra konton i stadig takt. Hösten 2022 passerade vi en följarskara på över 55 000 personer via våra kanaler i sociala medier och räknar med fortsatt stark tillväxt framöver!

Vi är nöjda först när en majoritet av de 165 000 hisingsborna nås av våra nyheter på daglig basis!

Läsarrekord på läsarrekord! HelaHisingen.se har redan en otrolig räckvidd på Hisingen – nu kan ditt företag hänga med på vår resa! I maj 2022 läste över 65 000 unika användare nyheter hos oss!

Vi vill ta nästa steg – med hjälp av er!

Nu vill vi ta nästa steg för att säkerställa att vårt kvalitetsinnehåll, vår lokala journalistik och täta bevakning av Hisingens företag, privatpersoner, föreningar och utveckling ska fortsätta att publiceras varje dag – året om.

För att lyckas med det skapade vi under 2021 nätverket ”Hela Hisingen Hundra”. Det är ett sponsornätverk där vi siktar på att samla över 100 företag, företagare och privatpersoner, som blir del av vårt projekt – genom att sponsra HelaHisingen.se! Älskar du/ni Hisingen? Då är detta perfekt för dig/er!

I andan av att ge och ta tänker vi inte bara jobba stenhårt för att skapa bra innehåll för våra tiotusentals månatliga läsare – utan skapa en bra kontaktyta mellan er som sponsor och läsarna. Vi vill ge er en plattform för att visa upp er, ert företag, era produkter eller tjänster för vår stora och växande publik som bor, jobbar eller av andra skäl älskar Hisingen. Tillsammans kan vi göra digital succé på Hisingen!

Bland medlemsföretagen under premiäråret fanns:

Quality Hotel Winn i Backa, Quality Hotel 11 i Eriksberg, Hund i centrum vid Backaplan och Hisings Kärra, mäklarbyrån SignHome i Torslanda, öns fotbollsgiganter BK Häcken, Toyfans i Eriksberg, Fastighetsägarna Centrala Hisingen och Svensk Fastighetsförmedling.

Fyra nätverksträffar ”säsongen” 22/23!

Och i maj 2022 kunde vi äntligen genomföra vår första nätverksträff efter pandemin – där över 40 medlemsföretag och speciellt inbjudna bolag kunde mingla, skapa B2B-kontakter och lyssna på intressanta samtal på scen. Eventet hölls hos Quality Hotel 11 och där avslöjade bland andra Sernekes Ola Serneke unika hemligheter om Karlatornet och BK Häckens marknadschef Elin Öst Sandström gav insikter om deras CSR-arbete på Hisingen.

Nu planerar vi för hela fyra (!) nätverksträffar under det kommande medlemskapsåret och vill fortsätta stärka vår – samt era – verksamheter i samarbete med varann. Inför ”Säsongen” 22/23 har vi laddat upp med att:

* HELAHISINGEN.SE: Slagit nytt läsarrekord i maj med över 65 000 unika besökare på nyhetssajten!
* SOCIALA MEDIER: Passerat 55 000 följare i våra kanaler på Facebook, Instagram, TikTok och Twitter!
* HELA HISINGEN HUNDRA: Genomfört vårt premiärevent med över 40 företag på Quality Hotel 11!

Till hösten och vintern hoppas vi kunna locka ännu fler bolag, företagare och föreningar att bli medlemmar och både komma på nya mingel, skapa intressanta mötesplatser – samt inte minst se till att era varumärken sprids till ännu fler på Hisingen och i övriga Göteborg!

Blir du nyfiken på att bli del av detta framgångskoncept? Spana in fördelarna nedan!

Det får du som medlemsföretag i Hela Hisingen Hundra säsongen 22/23 (Fram till juli 2023):

Ni får följande som medlemsföretag i Hela Hisingen Hundra säsongen 22/23 :

 • B2C/NATIVE: En ”Annons”-märkt artikel producerad om er verksamhet som publiceras på HelaHisingen.se samt våra sociala medie-kanaler. Native-artikeln får ligga kvar under tre kalendermånader.
  Värde: minst 35 940 kronor.
 • B2C/SPONSORER: Ert företag får synas med logotyp, informationstext och länk på vår särskilda offentliga sponsor-sida för ”Hela Hisingen Hundra” under perioden. OBS! Sidan lanseras i januari 2023 och kommer ligga på https://hundra.helahisingen.se 
 • B2C/ANNONS: Om ni önskar får ni under en kalendermånad placera en banner-annons (max 300×250) inne på artikelnivå på nyhetssajten. Det innebär att er annons ligger i alla artiklar som publiceras under perioden och når minst 50 000 unika besökare.
  Värde: 15 980 kronor.
 • B2B/NÄTVERKET: Under året kommer vi bjuda in till nätverksträffar (just nu inplanerade till november -22, januari -23 och mars -23) – där ni kan mingla med och skapa band till andra företag på Hisingen och övriga Göteborg. Här finns stora outnyttjade möjligheter för det lokala näringslivet att stärka sig – med hjälp av varann! Varje medlemsföretag får två biljetter per nätverksträff.
  Värde: 27 960 kronor (4 x 4995 kronor + 4 x 1995 kronor).
 • B2C/FACEBOOK: Tillgång till att vid två tillfällen publicera valfritt innehåll i våra sociala medie-kanaler – exempelvis i ”Vad händer på Hisingen?” (22 900 följare, oktober 2022) – på Facebook med totalt 43 000+ följare vid två tillfällen under medlemskapet. Här får ni ett unikt läge att marknadsföra er till en stor publik på Hisingen.
  Värde: minst 5 000 kronor!
 • B2B/NÄTVERKET: Ni får tillgång till vår nya interna stängda medlemsgrupp online, där man kan få direkta kontakter med andra företag i nätverket, efterlysa hjälp, erbjuda sina tjänster eller marknadsföra sin verksamhet mot andra medlemsföretag. 
 • CSR/SOCIAL IMPACT: Ni får synas på vår sajt med hög lokal trovärdighet – som bevakar ideella initiativ, välgörenhetshappenings, sociala frågor och andra ämnen som engagerar befolkningen på Hisingen. Ni är med och lyfter fram individer, föreningar och initiativ som hjälper andra på Hisingen!
  Värde: Ovärderligt!
 • CSR/LOKAL KÄRLEK: Ni är med och ger tillbaka till Hisingen – genom att sponsra er lokala nyhetssajt. Företag och individer som går med i ”Hela Hisingen Hundra” är med och etablerar en lokal nyhetsbevakning som tar vid där andra inte hinner, kan eller bryr sig. Detta öppnar dörrar för att vi ska kunna skriva mer om er under året, utöver det som ingår i medlemskapet. Ni stöttar oss – så stöttar vi er!. Vi vill bygga ett starkt Hisingen – tillsammans med er!
  Värde: Ovärderligt!

Totalt värde: 84 880 kronor och oändliga B2B- samt B2C-möjligheter på Hisingen! Ert pris: Endast 14 998 kronor (11 999 kronor exkl. moms), motsvarande 1250 kronor per månad (1000 kronor exkl. moms).

Vill du bli del av Hela Hisingen Hundra? Mejla annons@helahisingen.se så löser vi det! Har du frågor eller funderingar? Ring vår publisher Markus Hankins på 0709-272774. Tillsammans skapar vi ett starkare Hisingen!

Redaktionen
annons@helahisingen.se

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER:

LÄS MER: