Nu går Svensk Fastighetsförmedling med i Hela Hisingen Hundra: ”100% Hisingen!”

Vill du nå 10 000-tals Hisingsbor för att berätta om din verksamhet? Vill du få tillgång till sociala medier där 10 000-tals Hisingsbor finns samlade? Gör som Svensk Fastighetsförmedling: Gå med i “Hela Hisingen Hundra” – vårt nya sponsornätverk där ett helt annonspaket dessutom ingår!

Första kvartalet 2021 lanserades partnerskapsmöjligheter, sponsorpaket och ett företagsnätverk för företagare genom HelaHisingen.se. Det sistnämnda, företagsnätverket Hela Hisingen Hundra, startades för att skapa en ny och unik mötesplats för 100 små och stora företag med verksamhet på Hisingen, eller företag som vänder sig till Hisingsbor med sina tjänster eller produkter.

Först ut att gå med blev Quality Hotel Winn i Tingstad, sedan följde Hund i centrum och mäklarbyrån SignHome i Torslanda innan BK Häcken och senast Fastighetsägarna Centrala Hisingen klev in i nätverket. Nu följer ytterligare flera av Hisingens mest etablerade aktörer samma väg…

I dag kan vi med glädje presentera ännu ett av dessa – när Svensk Fastighetsförmedling gått med i “Hela Hisingen Hundra”! Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta dem om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Hisingen.

”För att nå våra kunder som är både privatpersoner och företag med bas på Hisingen”

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLINGS DANIEL KJÖRLING OM VARFÖR FÖRETAGET GÅR MED I HELA HISINGEN HUNDRA

Daniel Kjörling, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling på Hisingen, med kontor vid Wieselgrensplatsen, svarade berättar om deras beslut att kliva in i HelaHisingen:s nya företagsnätverk.

Svensk Fastighetsförmedling: ”Vi verkar för Hisingen”

Varför väljer ni att gå med i Hela Hisingen Hundra?
— För att nå våra kunder som är både privatpersoner och företag med bas på Hisingen, säger Daniel Kjörling hos Svensk Fastighetsförmedling.

Vad är er verksamhets förhållande till Hisingen och Hisingsborna?
— 100% Hisingen! Vi har under flera decennier varit ett av de självklara valen när man står inför en av sitt livs största affär. Att sälja eller köpa sin bostad.

Vad vill ni att företag på Hisingen ska upptäcka kring er verksamhet?
— Att vi verkar för Hisingen och att vi förutom att hjälpa till med de privata bostadsdrömmarna även är en duktig och pålitlig aktör när det kommer till transaktioner av kommersiella fastigheter samt uthyrningsuppdrag av lokaler, säger Daniel Kjörling hos Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling hittar man på:
Deras sajt: svenskfast.se/hisingen,
Facebook: www.facebook.com/svenskfasthisingen
Instagram: @svenskfaststorgoteborg.

Gå med i Hela Hisingen Hundra!

Vill du bli del av Hela Hisingen Hundra och både stötta lokalt företagande som få ett attaktivt annonspaket som når en lokal publik? Mejla annons@helahisingen.se så löser vi det! Har du frågor eller funderingar? Ring vår grundare och publisher Markus Hankins på 0709-272774.

Tillsammans skapar vi ett starkare Hisingen!

Redaktionen
tips@helahisingen.se

LÄS MER:

LÄS MER: